Családi vállalkozás:

A BBKnet célja, hogy legyünk a kisközösségek, családok és baráti társaságok legjobb és legfontosabb szállítói az összetartozást jelképező egyéni termékek körében!

Az ötlet 2013–ból (Pomáz) származik, amikor rájöttünk, hogy napjaink üzleti szállítói kizárólag a nagyobb vevők iránt vonzódnak. Elhatároztuk, hogy létrehozunk egy új üzleti filozófiát, amely a kisközösségek, családok és baráti közösségek kiszolgálására összpontosít, hogy ellássa őket kisszériás termékekkel magas minőségben és elfogadható áron. Az ötletet tettek követték és elhatároztuk, hogy elindítottunk valamit, ami különleges napjaink globalizált világában: a legújabb technológiával szolgálni a kisközösségeket és csak azokat!.

Az ötlet néhány hónap alatt sikeressé vált szűkebb környezetünkben, és ezzel lehetőséget teremtett arra, hogy a teljes BBK (Bíró Bögre Készítés) elképzelést megvalósítsuk.

Eddigi sikereinkre alapozva következetesen betartjuk a magunk által választott alapértékeinket:

  • Számunkra nincsenek kiemelt vevők, mindenki egyformán fontos, függetlenül attól, hogy valamely termékből egy darabot vagy ötvenet rendel.
  • Csak magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat ajánlunk, amelyeket az elérhető legmodernebb technológiával készítünk el, hogy elnyerjük partnereink megelégedését.
  • Méltányoljuk partnereink érdekeit és mindent megteszünk a lehető leggyorsabb kiszolgálásért, és az elérhető legalacsonyabb árakért.
  • Maximális önmegvalósítási szabadságot biztosítunk partnereinknek az egyedi termékek tervezésekor, a mindenkori törvényes keretek között.
  • Maximális összpontosítás vevőink elégedettségére, a minőségbiztosításra és magas érzékenység partnereink visszajelzéseire.

Transzfer nyomtatási rendszer:

BBKnet.hu a teljes körű megoldások szállítója az egyedi fotóminőségű ajándéktárgyak gyártásban.

Szublimációs rendszer:

A szublimációs transzfernyomtatás technikával egyedi fotóminőségű ajándéktárgyak készíthetők.

Az ajándéktárgy nyomtatáshoz speciális szublimációs festékkel feltöltött nyomtatót, szublimációs transzferpapírt és hőpréseket használunk. A digitális nyomtatás miatt az eljárás gyors és akár 1db-nál is gazdaságos!

Láttál már hasonló termékeket webshopokban vagy kirakatokban?

Nagy valószínűséggel, a mi rendszerünkhöz hasonló és üres nyomtatható ajándék alapanyagokkal készült, viszont az árainkkal nem versenyképes!

Kitűző készítő rendszer:

Még mindig divat a kitűző viselése!

Persze nem a 80′-as években megszokott módon. Ügyfeleink elsősorban szabadtéri rendezvények, promóciók, akciók, koncertek alkalmával gyártatnak egyedi felirattal vagy fényképpel ellátott kitűzőket.

Nem csak tűs, hanem mágneses hátoldallal rendelhető kellékeink is vannak, így hűtőmágnes is gyártható.